Commerciële training - Psychologie van Verkopen

Deze interactieve leergang is bestemd voor de salesprofessional die een stevig fundament wil leggen en inzicht wil krijgen in de Psychologie van Verkopen. Dit is je basis voor een succesvolle carrière in de commercie. Het programma bied je wetenschappelijk bewezen psychologische technieken, inzicht in je SalesDNA , verkoopmethodiek én vaardigheden aan waardoor je met (nog meer) vertrouwen gaat verkopen.

Deze praktische interactieve leergang commerciële vaardigheden is bestemd voor de beginnende binnen- en buitendienstmedewerker die een stevig fundament wil leggen voor een succesvolle carrière in de commercie. Het programma van de commerciële training biedt je praktische vaardigheden waardoor jij met (nog meer) vertrouwen gaat verkopen. In vier dagen tijd maak je kennis met de belangrijkste en wetenschappelijk bewezen technieken om jou een succesvolle start te bieden.

Voorkennis Leergang Psychologie van Verkopen

Om deel te nemen aan de training commerciële vaardigheden dien je minimaal over een HBO werk- en denkniveau te beschikken.

Doelgroep Leergang Psychologie van Verkopen

Beginnend en aanstormend talenten werkzaam in de B2B-marktcommerciële binnen-en buitendienstmedewerkers.

Resultaat Leergang Psychologie van Verkopen

Na het volgen van deze leergang Psychologie van Verkopen heb je een gefundeerde basis om jouw verkoopcarrière een 'boost' te geven. Je beschikt dan over waardevolle technieken die je in staat stellen om:

  • Vanuit je 'SalesDNA' beter te verkopen
  • Gesprekken te leiden
  • Je gesprekspartner te overtuigen door middel van wetenschappelijk bewezen technieken
  • Resultaat gerichter te verkopen
  • Een winstgevende relatie op te bouwen.

 

Wilt u ook dit resultaat bereiken met een commerciële training? Neem dan vrijblijvend contact op.