Wie is IVPE/O?

Koffie drinken of een confronterend gesprek?... Deze keuze leggen wij aan je voor wanneer een afspraak wil maken. Er kan geen misverstand over bestaan: wie op zoek is naar een zachte heelmeester, is aan het verkeerde adres bij IVPE/O.

Confronteren, provoceren en wakker schudden. Het zijn de kwaliteiten die bovenin ons instrumentenkoffer liggen. Zonder wrijving geen glans. Maar wie de degens met ons kruist, zal altijd een empathische, hoffelijke én provocatieve ondertoon ontmoeten.

Kenneth Smit training 

Als organisatie-adviseur assisteert Cees Braber (oprichter en managing director van IVPE/O) organisaties en bedrijven in hun zoektocht naar een antwoord op voortdurend veranderende marktvragen en het aanpassen van gedrag van hun mensen.

Op basis onderzoek en onze expertise versterken wij de innovatiekracht en de werkvreugde van succesvolle bedrijven als Exact Software Nederland, Cap Gemini, Rabobank, kleine zelfbewuste organisaties en vele anderen (zie onze opdrachtgevers). Niet onvermeld mag blijven dat Braber 8 jaar opereerde onder de paraplu van Kenneth Smit Training (franchiser), waarvoor hij praktijkgerichte verkoop-, management- en communicatietrainingen verzorgde. Al meer dan 25 jaar begeleidt hij directie, leidinggevenden en individuele medewerkers bij het realiseren van ambities door ze te wijzen op hun aanwezige talenten.

    

Expertise

Zijn studies (w.o. arbeid- en organisatiepsychologie en Dieptepsychologie) strekken zich uit van organisatieadvies tot cognitieve gedragstherapie met een voorliefde voor de provocatieve én pragmatische benadering. Bedenker van het Triple A Model én 3M methode. Expert in twee disciplines: overtuigingsverandering in organisaties die een omslag willen bewerkstelligen en verkoop. Spreker over deze onderwerpen en publicist.  Momenteel voert hij een onderzoek uit met als titel: Looking for mr. and ms.Right. Wat hij tracht bloot te leggen zijn de succesfactoren van salesprofessional en hoe klanten denken over deze bijzondere doelgroep.

Met meer dan 25 jaar professionele ervaring is Braber van veel markten thuis. Vertrouwd met zowel kennisoverdracht als vaardigheidstrajecten. Volledig op zijn gemak tegenover individuen, tussen teams en voor volle zalen.