Visie op persoonlijke ontwikkeling

Wij koesteren de overtuiging dat ieder mens onvermoede hulpbronnen in zich meedraagt. Daarmee kan iedereen tot een positieve, persoonlijke verandering komen en zich vervolgens verder ontwikkelen. Dit houdt in dat iemand op basis van (biologische) voorkeuren, overtuigingen en ervaringen, belemmeringen kan doorbreken én grenzen kan verleggen. Vanuit deze zekerheid ontwikkelen wij vragenlijsten, masterclasses en leergangen die mensen - en daardoor ook organisaties -beter laten presteren.   

Diverse soorten trainingen

We ontwerpen en verzorgen verschillende soorten leergangen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld de Biologie en Psychologie van Verkopen; inzichten in je DNA, overtuigingen en gedrag die je meer slagkracht geven. We doen ook onderzoek naar zowel sales als de klant.

Organisatieverandering doe je ook op met behulp van de Leergang Psychologie van Veranderen. Hierin staan de mens, zijn biologische voorkeuren, wereldbeeld  én organisatiedoelstellingen centraal. Aanpassingen hierin zullen leiden tot de gewenste verandering voor zowel de mens als de organisatie. Tot slot verzorgen wij diverse leiderschapsprogramma's die met name gericht zijn op biologische voorkeuren, visie, identiteit en overtuigingen. En dat alles in co-creatie met de opdrachtgever.

We ontwerpen vragenlijsten die de ontwikkeling meten van een leergang en of veranderingstraject. We bieden voor teams inzichten voor effectiever samenwerken en van derden gevalideerde assessments waaronder DISC en Big Five icm DNA.

Klik hier om onze manier van werken te ontdekken.