Onze Partners

Dit zijn de partijen met wie wij samenwerken. Simpelweg om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen te helpen om meer inzicht te verkrijgen.

Assess Systems

Onafhankelijk inzicht

Door gebruik te maken van assessments van Assess Systems ondersteunen wij bedrijven om hen nog betere beslissingen te laten nemen bij selectie, promotie en ontwikkeling van sales, professionals en managers. Klik hier voor meer informatie.

BrainCompass

Inzicht in DNA

 Altijd al benieuwd geweest naar uw biologische identiteit en hoe dat gecombineerd met uw levenservaringen u op professioneel gebied meer inzicht kan geven in uw talenten?
BrainCompass en IVPE/O biedt u de mogelijkheid uzelf verder te ontwikkelen door middel van een DNA test,  een ontwikkel-assesment en ontwikkeltips door deskundigen. Er zijn vijf verschillende profielen om uit te kiezen, waaronder voor verkopers. managers, consultants en inkopers.
Voor meer informatie, download onze whitepaper.
 

DiSC

Inzicht in gedrag

Het DiSC instrument is een analyse van ons gedrag. Het geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen gedragsstijl en die van anderen. De DiSC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.