Karin Hendrix

Onze ogen en oren van de trainingen.

Door haar scherpe analyse geeft zij ons waardevolle informatie die wij weer verwerken in onze training. Zij helpt ons de kwaliteit van het prgramma verder te verbeteren. Iedere keer weer. Karin denkt in mogelijkheden en niet in moeilijkheden. De kernwaarden voor haar manier van werken zijn: respect, onbevooroordeeld, authentiek, motiverend, stimulerend en persoonlijk, met een vleugje humor.

Gerard Jansen

financiële man met praktische inslag

Is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam Master of Sience Business Economics. Gerard werkt samen met ons bureau zodra veranderingen moeten worden doorgevoerd met een financiële gevolgen. Onze opdrachtgevers ervaren hem als praktisch. Zijn kracht zit hem in de improvisatie en het bieden respectvolle confrontatie. Gerard wordt veel ingezet in ons programma Verandermanagement maar zijn talenten benutten we ook bij het verder verbeteren van dit programma.

Lucas Derks

Hij deed kunstacademie en studeerde sociale psychologie.

Hij is co-auteur van het boek Essenties van NLP en NLP in Nederland. Zijn laatste boek, Sociale Denkpatronen, heeft hem internationale bekendheid onder vakgenoten verleend. Lucas kenmerkt zich door met gemak complexe onderwerpen met humor en respect te benaderen. Zijn programma Sociaal Panorama is baanbrekend en humoristisch.

Esther Swinkels

Is al jaren actief als zelfstandig HR-consultant & Coach

In onze organisatie wordt haar expertise met name ingezet bij managementvraagstukken waarbij het behoud van talent centraal staat. Esther is tevens betrokken bij het ontwerp en ontwikkeling van de training 'Behoud van Talent..'