Communicatie & Weerbaarheid

Datum:
woensdag, februari 7, 2018
Door:
Ramon Vos - Gezagvoerder bij Rijkswaterstaat

Ik zou je graag bij deze willen bedanken voor de training Persoonlijke Weerbaarheid die ik bij je heb gevolgd via het NNVO. Zoals ik aan het begin van de training al aangaf was ik geïnteresseerd in de Roos van Leary en hoe deze in een gesprek in de praktijk toegepast kan worden. Om heel eerlijk te zijn was ik aanvankelijk nogal sceptisch of dit ook daadwerkelijk van toepassing zou kunnen zijn in het dagelijks leven, maar nadat ik mijzelf daadwerkelijk in een situatie bevond waarin ik de Roos van Leary toe kon passen ontdekte ik, eigenlijk tot mijn eigen verbazing, dat ik hiermee inderdaad de controle over het gesprek kreeg. Door middel van de training en de tips die jij me hebt gegeven in Westraven kon ik het gesprek de-escaleren en op zo’n manier beïnvloeden dat het van een dreigende situatie is uitgelopen in een heel positief gesprek dat voor alle betrokken partijen zeer constructief is geweest.

Nogmaals heel erg bedankt, Cees. De training Persoonlijke Weerbaarheid is niet alleen een geweldig hulpmiddel tijdens de uitvoering van mijn professionele taken, maar het heeft ook een serieuze en onverwacht positieve bijdrage geleverd aan mijn eigen sociale ontwikkeling welke ik niet zonder complimenten jegens jou kan laten.

Psychologie van Verkopen

Datum:
woensdag, april 12, 2017
Door:
Fadillah Salomons

Nog bedankt voor de leerzame training. Ik ga ermee aan de slag. Wie weet kom ik nog eens terug voor de masterclass die je aanbiedt.

Psychologie van Verkopen

Datum:
donderdag, maart 30, 2017
Door:
Michael Petit

Heel bijzonder en leerzaam was het om met Cees te werken.

Psychologie van Veranderen

Datum:
maandag, maart 13, 2017
Door:
Oscar Buitenhuis

Boeiende dagen gehad en best verbaasd gestaan over de ideeën en talenten in het team en de synergie die ik merkte binnen het team. Waardevolle aanvulling/sturing in ons werk en ik hoop echt dat deze'flow' blijft hangen en ons verder brengt! Jij daarin ook zeker bedankt!